Pienoisgolfradalla1968: Kirjurinluodon pienoisgolfrata.  Pienoisgolfia on päässyt pelaamaan Kirjurissa jo vuodesta 1953 lähtien. 60-70-luvuilla Kirjurissa oli muitakin aktiviteetteja. Millaisia muistoja sinulla on vaikkapa kesäteatterista tai Kupla-hallista?

5 kommenttia:

 1. Minulla on pienehkö pyöreä peltinen "Juo TEEM" -mainoskyltti. Sen on joku joskus 70-luvun alun riennoissa napannut mukaansa kuulemma juuri kuplahallista.

  VastaaPoista
 2. Kuplassa käytiin discoilemassa muutama kerta. Paras ystäväni alkoi seurustella siellä Teron kanssa - ja edelleen he ovat naimisissa. Armi ja Danny esiintyivät silloin....

  VastaaPoista
 3. Olen ollut Kuplassa Armin ja Dannyn "Tahdon olla sulle hyvin hellä"-kiertueen konsertissa. Jotain vaaleanpunaisia sydänkoristeita siellä oli. Känniset tappelivat ruusupuskissa ja vähän pelotti

  VastaaPoista
 4. Pari aurinkoista kesää tuli vietettyä Mukilassa lossilla Kirjuriin kulkien. Taitaa muistot kultaantua, mutta yhtään sateista päivää en muista:)

  Pienois-golfia käytiin pelaamassa useasti ja yhdellä kerralla kadotin upouuden hopeisen ruususormukseni. Oli pikkuisen liian iso, joten tipahti huomaamatta sormesta. Toivottavasti löytäjä on tykännyt:)

  Eka kerta Kuplassa - Hurriganesin konsertti!

  Anne 1962

  VastaaPoista
 5. Kuplahallissa oli Kake Singerssiä ja rockabillyä Teddy Tigers! jne. Suistomaan soittopäivätkin oli parikertaa! Edesmenneen Sig yhtyeen (Inkinen Matti)näin siellä ekaa kertaa ja oli silloin todella kovia nimiä. Golffailtua on myös paljon ja kaikenkaikkiaan "kirvatsi"on erittäin mieleisenä paikkana säilynyt minulle! Nykyisin Pellepuisto ja jazzarit.

  VastaaPoista