Vasikkaa hoivaamassa1968: Kotieläimiä pidettiin vielä kaupungissakin: emäntä levittää kuivikkeita vasikoille Neuvosmiehenkadulla 6. osassa.

3 kommenttia:

  1. Hi There! Muistan taman talon siina Neuvosmiehenkadun ja Tiilitehtaanpuistokadun kulmassa. Monet me lapset saimme hajuja meidan Mullitorin puistoon. Mutta se oli mielyttava kokemus meille lapsille, sanosin ihan niinku "Mummolassa Palkanen Sappeessa, Takamailla Termosilla"Tama oli ainoa talo missa olis ollu elukoita, karjaa kuukkarissa. En muista missa vaiheessa loppu tamaki karjanhoito. Vastapaata oli Kansan Ruoka-kauppa. Aitini ei tykanny menna asiomaan tahan kauppaan, kun se oli sinnepain. Aitini ku oli Karjalan Evakko kaksi kertaa Kivennavalta. Kun kasvoin niin aitini opetti minua menna Makelan Kauppaan Paarnaistenkatu 16. ( Vanha kauppa, uusi siirtyi myohemmin tois puolen katuu Paarnaistenkatu 15. Makelan Kauppa. Lammolla Arto Termonen Canada.

    VastaaPoista
  2. Tämän muistan minäkin,se on sieltä lapsuuden kuukkarista....oi niitä aikoja,sit kun tuut Suomeen,niin mennään kuukkariin Arto...

    VastaaPoista
  3. Ko.osoiteessa piti eläimiä Paavo ja Martta Gustafsson.kuvassa Martta

    VastaaPoista