Kiipeilemässä1971: Kiipeilyä leikkikentällä Kiertokadun varrella. Taustalla näkyvät Kiertokadun talot 13 ja 15.

8 kommenttia:

 1. Itsekin tuli monesti oltua kiipeilytelineen päällä. Muistaakseni en kertaakaan edes pudonnut sieltä. Isoveli osaisi kertoa siitä paremmin.

  VastaaPoista
 2. Muutin Araviin viisivuotiaana Kiertokatu 10een. Rakennus oli vielä rakennustelineiden peitossa. Keskuspuisto oli suuri aukea kenttä pienelle ihmiselle, mutta kavereita ja kaverien kavereita ja sisarusten kavereita oli moniin porukkaleikkeihin : kymmenen tikkua laudalla, purkkista,kirkon rottaa kloppia, lautaa ja naryhyppyä yhdellä ja kahdella narulla.

  VastaaPoista
 3. Ja keinusta heitettiin kenkää!

  VastaaPoista
 4. Tual katol tuli tosiaa käytyy, eikä onneks sattunu haavereit.

  VastaaPoista
 5. Kerran kiipesin minäkin tolle katolle ja perkele en uskaltanu tulla alas. Tunti siinä meni ja päätin, ettei koskaan enää ! T:Jannu

  VastaaPoista
 6. Voi mitä lapsuusmuistoja tuosta puistosta.

  VastaaPoista
 7. Nykyään onkin kaikenmaailman EU-pykälät lapsukaisia suojelemassa motoriikkaa kehittävien ja luontaiseen varovaisuuteen opettavien leikkipuistorakennelmien kieltämiseksi niinpä heidän täytyykin sitten aikuisiksi vartuttuaan alkaa kokeilemaan aivan hulluiltakin tuntuvia extremelajeja...(?)

  VastaaPoista
 8. Olen syntynyt vasta 1973, kuitenkin kuvan karuselli tullut hyvin tutuksi. Se oli oikea karuselli eikä samanlaista löydy enää nykypäivänä. Isovanhemmat asuivat kiertokadulla.

  VastaaPoista